GencMekan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

En son konular
» Koxpcular Artık BanLanamıycaklar!!
Bedava 5 günlük HF(Rookie Kart)-detaylı anlatım EmptyC.tesi Kas. 29, 2008 2:28 pm tarafından 2064

» Yeni Gladio Acıldı Exp Orta İtem Zor Upgrade zor ip icerde -.-
Bedava 5 günlük HF(Rookie Kart)-detaylı anlatım EmptyÇarş. Ekim 08, 2008 5:28 pm tarafından 2064

» Komik SSler
Bedava 5 günlük HF(Rookie Kart)-detaylı anlatım EmptyPtsi Eyl. 29, 2008 9:36 pm tarafından 2064

» Yeni Acıldı İtem zor Exp Cok Zor
Bedava 5 günlük HF(Rookie Kart)-detaylı anlatım EmptyC.tesi Eyl. 27, 2008 3:07 pm tarafından Admin

» Knight Online Hikaye
Bedava 5 günlük HF(Rookie Kart)-detaylı anlatım EmptyCuma Eyl. 26, 2008 6:35 pm tarafından rapci

» walkrie patch
Bedava 5 günlük HF(Rookie Kart)-detaylı anlatım EmptyCuma Eyl. 26, 2008 6:13 pm tarafından Admin

» 2 Fast 2Furious
Bedava 5 günlük HF(Rookie Kart)-detaylı anlatım EmptySalı Eyl. 16, 2008 9:44 pm tarafından KasLy

» Trko Download
Bedava 5 günlük HF(Rookie Kart)-detaylı anlatım EmptySalı Eyl. 16, 2008 8:47 pm tarafından Admin

» Temelden Secmeler
Bedava 5 günlük HF(Rookie Kart)-detaylı anlatım EmptySalı Eyl. 16, 2008 8:31 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama

Bedava 5 günlük HF(Rookie Kart)-detaylı anlatım

Bedava 5 günlük HF(Rookie Kart)-detaylı anlatım Empty Bedava 5 günlük HF(Rookie Kart)-detaylı anlatım

Mesaj  rapci C.tesi Eyl. 13, 2008 11:31 am

Selam arkadaslr bildiğinz üzere Heaven fire 15 günlük Bedava koxp vermişti(ACEMİ KART ROOKİE) diye..ve süresi bitti kapatmışlardı.Tekrarda böyle bi sunum açtılar.. 5 gün bedava rookie kart veriyorlar

Şimdi ben size nasıl temin edebileceğinizi anlatıcağım...Ben burdan aldıgım için

1)Rookie kartı alma sitesine giriyorz..Sonra en altta Canlı Destek Online var ona tıklıyorz...
http://www.gameturkonline.com/

2)Açtımızda ilk olarak GÖRÜŞMEK İSTEDİGİNİZ BÖLÜMÜ seçin diyor orda Rookie kart var ona tik atıyorız...(Rookie kart offline ise satış bölümünü tıklayın)

3)e mail adres yerıne kendı e mailiniz yazın

4)sonra Ödeme Yapılan Banka,Tutar ve Yollayan isim yada Girilen tel, almak istediğiniz ürün yazınız var oraya ROOKİE KART YAZIN SADECE...

5)SONRA SOHBETE BASLA DEYİN YAKLASIK 2 DK BEKLİYORSUNUZ SONRA orda tekrar rookie kart alacağım deyin size rookie kart veriliyor

AMA HEAVEN FİRENİN SON SÜRÜMÜNÜ indirmenız lazım..Heavenfire burdan indirebilirsiniz..
http://www.dosya.tc/KO_HeavenFireII3.2.13_2.exe.html

heavenfirenin kendi sitesinden indiremeyenler burdan indirsinHeavenFire/Dosyacc

kart Kullanımına gelince=

Free trial tusuna tıklayın.

SONRA ise try rookie card a tıklayın..

''START GAME'' tusuna tıklayın ve oyuna girin...

eğer starta basınca hata alıyorsanız hataya ok deyip oyuna normal olarak girin

ID VE şifre yazdıktan sonra size ROOKİE KART NO VE ID İSTİCEKTİR...

oraya burdan aldıgnz kart no ve şifresini girin ve OK a basın...

Artık start gameden girebilirsiniz bi daha kart no ve şifre istemicektir...

notlar:
1-her rookie kart tek bir hesapta kullanılabilir
2-yarım saatte bir cıkan kodu yazmanız gerekir

Anlatım :

indirdiğimiz dosyayı açıyoruz

dosyayıı kuruyoruz

Klasörü açıyoruz

Loader i açın

Buraya tamam diyin

Free Trial tıklıyoruz

Try rookie kartı seçin

Start game diyin bu hatayı alırsanız tamama basıp normal olarak oyuna girin

Oyuna hesabınızla giriş yaptıktan sonra aldığınız rookie kartı girip ok a basın kosp ayarları oyuna girince sağ tarafa çıkacaktır

İmza : RaPCi
rapci
rapci

http://gencmekan.123.st

- Similar topics